(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Pirkkalan Koneasennus Oy (Pirkkala) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Asiakkaamme Pirkkalan Koneasennus Oy on vuodesta 1982 toiminut, Pirkkalassa sijaitseva tuotantolaitteiden toimittaja. Yritys valmistaa tiloissaan sekä itse suunnittelemansa tuotteet että muut hitsatut rakenteet osavalmistuksineen, koneistuksineen, kokoonpanoineen ja koekäyttöineen. Heidän koneitaan ja tuotantolinjojaan on käytössä monissa prosessiteollisuuden yrityksissä niin Suomessa, Ruotsissa kuin Venäjällä. 

Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA.

Etsimme mekaniikkasuunnittelun ammattilaista, jolta löytyy vahva osaaminen ja kokemus alan työtehtävistä. Sopiva koulutustausta on konetekniikan diplomi-insinööri tai AMK-koulutus yhdistettynä vankkaan työkokemukseen. Huomioimme myös lahjakkaat vastavalmistuneet diplomi-insinöörit, jotka ovat tehneet opintojen ohella töitä suunnittelijana.

Tehtävä edellyttää erittäin hyvää Solidworks 3D -ohjelman tai vastaavan ohjelman käyttötaitoa ja muutoinkin hyviä IT-taitoja. Olethan myös tarkka ja huolellinen. Työnkuvaan voi sisältyä muitakin tehtäviä, mutta pääasiallinen työnkuvasi on suunnittelu.

Tarjoamme:

  • kilpailukyisen palkkauksen
  • itsenäisen, vastuullisen työnkuvan
  • mahdollisuuden osittain etätyöhön
  • kansainväliset projektit
  • joustavan työnantajan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501 ja Pirkkalan Koneasennus Oy:n toimitusjohtaja Toni Nieminen, p. 050 514 9545.

Täytä hakemus jo tänään!


”Tervetuloa Pirkkalan Koneasennus Oy:lle mekaniikkasuunnittelijaksi. Pääset mukaan kansainväliseen, perinteitä omaavaan prosessiteollisuuden toimintaympäristöön. Olet osa yrityksen avainhenkilöstöä ja näin ollen osaltasi mukana kehittämässä yrityksen toimintaa”. 

Toimitusjohtaja Toni Nieminen


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.