(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Muotolevylle
Muotolevy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018
Muotolevy Oy
Muotolevy on perinteikäs konserni, joka suhtautuu intohimoisesti suomalaisen rakentamisen laadun sekä työ- ja asuinympäristöjen kehittämiseen. Tarjoamalla korkeatasoisia ja kattavia tuotekokonaisuuksia, moderneja palveluita sekä edistyksellisiä digitaalisia asiointipalveluita Muotolevy tarjoaa asiakkailleen konkreettista lisäarvoa auttamalla heitä suunnittelu-, hankinta- ja rakennusprosessien tehostamisessa ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä. Muotolevy -konserniin kuuluvat Muotolevy Tilaratkaisut, Muotolevy Rakennustuotteet, Planson ja Raitatuote.
www.muotolevy.fi
Toimenkuva
Haluatko olla mukana luomassa Muotolevyn tulevaisuutta? Kiehtooko sinua ajatus, että kädenjälkesi näkyy loistoristeilijässä Atlantin aalloilla?

Etsimme Muotolevylle mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtäväsi ovat ensisijaisesti Plansonin laivaprojekteissa, joissa vastaat laivojen erikoiskattojen suunnittelusta ja näin pääset konkreettisesti mukaan kehittämään entistä hienompia laivoja osana suomalaista laivanrakennusta. Tulevaisuudessa pääset vaikuttamaan myös konsernin muissa suunnitteluprojekteissa.

Käytännön työpäivä sisältää projektisuunnittelua, suunnitelmien materiaalien tilaamista ja piirustuksien laatimista tuotannon ja asennuksen käyttöön. Vastaat myös siitä, että viet suunnitelmasi ja dokumentit PDM-järjestelmään. Työskentelet projektipäällikön alaisuudessa ja olet jatkuvasti vuorovaikutuksessa mm. muiden suunnittelijoiden, tuotannon, asiakkaiden ja myynnin kanssa.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme, mikäli olet opiskellut mekaniikkasuunnittelua tai painottanut siihen opinnoissasi ja/tai sinulla on aiempaa työkokemusta metallin suunnittelusta. Otamme huomioon myös sinut, jolla on sopiva tausta metalliteollisuuden tehtävistä ja olet valmis kehittämään itseäsi lisää ja viemään suunnitelmia eteenpäin toteutukseen. Ja ilman muuta arvostamme teknistä harrastuneisuutta sekä aitoa kiinnostusta mekaanisten haasteiden ratkaisemiseen.

Eli edellytyksenä ovat:
- taustalla sopiva tekninen kokemus/koulutus
- kokemus SolidWorksin käytöstä (3D -mallinnus on olennainen osa tehtävää)
- tekninen suuntautuminen
- vuorovaikutustaidot, kehittymishalu ja -kyky, aktiivisuus
- sujuva suomen ja englannin kielen taito.
Muut tiedot
Tarjoamme valitulle todellisen näköalapaikan tulevaisuuden suunnittelutehtäviin, sillä Muotolevyllä on selkeä tahtotila olla merkittävä strateginen partneri asiakkailleen.

Tiimistä on laivapuolen suunnittelija lähdössä muihin haasteisiin, joten tehtävä alkaa määräaikaisena tämän vuoden puolella, mutta se on tarkoitus vakinaistaa ensi vuoden alussa uusien projektien alkaessa. Lisätietoja saat suunnittelujohtaja Kimmo Sundströmiltä, puh. 050 911 7220, soittoaika aamuisin klo 8-9. Ole hyvä, hae heti ja muista liittää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.
Kesto
vakinaistuva
Lisätietoja
Marjo Järvinen, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2018 mennessä.