(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Lahti
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa Lahteen monipuolisiin suunnittelutehtäviin.

Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta, ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö valmistuksen, hankinnan ja suunnittelun muiden osa-alueiden kanssa.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins./DI)
- aiempaa suunnittelukokemusta
- mekaanisen puunjalostusteollisuuden tuotantolaitteiden tuntemusta
- Creo 3D-suunnitteluohjelmiston osaamista, myös muiden CAD-ohjelmistojen taitajat huomioidaan.
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä projektiryhmän osana toimimiseen.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen työskentelyyn kykenevä ammattilainen. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti joko toimistollamme Lahdessa tai erikseen sovittaessa asiakkaidemme tiloissa Päijät-Hämeen alueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 28.7.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Katso töissä Comatec Groupissa: Stress Test Engineer Nooran video https://www.youtube.com/watch?v=wIpm_vNlDsc&t=2s.