(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija (Lahti)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa Lahden toimistollemme vaativiin ja monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Sinulla on jo hankittuna suunnittelukokemusta erilaisten mekaanisten laitteiden suunnittelusta.

Aiempi suunnittelukokemus teollisuuden tuotantolaitteista katsotaan eduksi.

Olet omalta osaltasi vastuussa projektien mekaanisesta suunnittelusta ja työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö valmistuksen, hankinnan ja suunnittelun muiden osa-alueiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins./DI)
  • näyttöä suunnittelutehtävien menestyksellisestä suorittamisesta
  • jonkin 3D suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa, PDM järjestelmäosaaminen on eduksi
  • hyvää englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä projektiryhmän osana toimimiseen.

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen työskentelyyn kykenevä ammattilainen. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti joko toimistollamme Lahdessa tai erikseen sovittaessa asiakkaidemme tiloissa Päijät-Hämeen alueella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.6.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ville Mehto, puh. 044-775 4192, ville.mehto@comatec.fi