(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija (konesuunnittelu)
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Nyt haussa on konesuunnittelun taitava mekaniikkasuunnittelija asiakasyrityksellemme Vantaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Onko sinulla siis kokemusta kone- ja/tai laitesuunnittelusta, ja haluaisitko saada työssäsi suurempia vastuita kansainvälisessä työympäristössä osana kasvavaa yritystä? Lue alla oleva kuvaus tai soita minulle suoraan ilmoituksen alta löytyvään numeroon niin keskustellaan lisää.

Työtehtäväsi koostuvat kaapelinvalmistuskoneiden suunnittelu-, tuotekehitys-, ja asiakasprojekteista. Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen toivomme sinun ottavan projekteista suurempaa vastuuta. Työskentelet tiimisi kanssa tietyn tuotealueen asiantuntijana jakaen tätä asiantuntijuutta niin sisäisille kuin myös ulkoisille sidosryhmille. Tilanteen niin vaatiessa sinun on mahdollista osallistua koneiden käyttöönottoihin ulkomailla. Toimintaympäristö on aidosti kansainvälinen, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä englanniksikin.

Haemme lähtökohtaisesti kokenutta konesuunnittelijaa, mutta tämä voi olla loistava tilaisuus myös kasvavalle kyvylle. Sinulla tulisi kuitenkin olla vähintään n. 2-3 vuotta kokemusta kone- ja/tai laitesuunnittelusta 3D-maailmassa. Työskentelyotteeltasi olet rauhallinen, mutta järjestelmällinen, vieden projekteja laadukkaasti eteenpäin vastaten aina asiakkaiden välillä vaativiinkin tarpeisiin. Tunnet laadukkaan suunnitteluprosessin kriteeristön ja kykenet myös toimimaan näkemyksesi mukaisesti. Uran näkökulmasta toivomme sinun haluavan kasvaa oman tuotealueesi asiantuntijaksi sekä luoda kestävää yhteistyötä yhteistyökumppaneittesi kanssa.

Tarjoamme sinulle uralla etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia, esimerkiksi haastavampien projektien ja suurempien vastuiden muodossa. Tehtävässä on mahdollista ottaa myöhemmin esimerkiksi pääsuunnittelijan vastuita. Tämän lisäksi työympäristö on viihtyisä ja rento, jossa kehittymiseesi panostetaan. Ympärilläsi toimii useita osaavia ja asiantuntevia tiimikavereita, joilta saat jatkuvasti sparrailutukea.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.