Mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, useita paikkakuntia
Rejlers Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle kehittymishaluista rakennesuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ensisijaisesti Hämeenlinnan toimipisteelle. Voit kuitenkin työskennellä myös missä tahansa Rejlersin toimipisteessä ja roolissa on erinomaiset etätyömahdollisuudet. Rejlersin toimipisteet löydät osoitteesta www.rejlers.fi. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään siihen suoraan Rejlersille. 

Mekaniikkasuunnittelijan roolissa pääset mukaan monipuolisiin ja vaihteleviin teollisuuden koneisiin ja laitteisiin liittyviin projekteihin. Tehtävä sisältää työpiirustusten tekoa, mallinnusta, mitoitusta ja projektipalavereihin osallistumista sekä jonkin verran dokumentointia.

Asiakasyritys

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä. 

Pääasialliset tehtävät 

 • Mekaniikkasuunnittelutehtävät
 • Työpiirustusten teko, mallinnus ja mitoitus
 • Projektipalavereihin osallistuminen

Odotamme sinulta 

 • Relevanttia koulutustaustaa (AMK tai DI) 
 • Suunnittelukokemusta 
 • Jonkin 3D-suunnitteluohjelman osaamista, esim. NX tai SolidWorks 
 • Halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen 
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista 
 • Vastuullista ja positiivista asennetta 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua. 

Rejlersillä työtä ohjaa visio: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimisen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.  

Hae tehtävään heti!  

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2021, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta.  

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1494161
 • Tehtäväalue: Toimistotyö, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Tampere, Turku, Vantaa