(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Oucons Oy, Oulu
Oucons Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Haluaisitko oppia lisää teollisuuden laitteiden mekaanisesta suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto Oucons Oy:lle kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan erilaisia kuljettimia ja kuljetusjärjestelmiä sekä teräsrakenteita. Käytät suunnittelussa Autodesk Inventor- tai Solidworks -ohjelmistoja. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa.

Comatec Groupiin kuuluvalla Oucons Oy:lla on kolmen vuosikymmenen kokemus kone- ja laitossuunnittelusta, mikä tekee heistä todellisen asiantuntijan. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet; kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Heidän osaamisalueisiinsa kuuluu myös staattisten teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta.

Ouconsin palvelut suuntautuvat laajasti eri teollisuudenaloille. Heidän toimintaperiaatteenaan on kiinteä yhteistyö ja joustava työnjako asiakkaidensa kanssa. Erityisen hyvin tämä toteutuu yhdistettäessä asiakkaan prosessitekninen tietämys Ouconsin suunnittelu- ja asennusvalvontaosaamiseen. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: https://www.comatec.fi/oucons-oy/

Pääasialliset tehtävät

 • Kuljettimien ja kuljetusjärjestelmien suunnittelu
 • Teräsrakenteiden suunnittelu

Odotamme sinulta

 • Kokemusta Solidworks tai Autodesk Inventor –ohjelmistosta sekä Autocad 2D–ohjelmistosta
 • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (esim. Insinööri/DI)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyvää reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuutta kehittyä mekaniikkasuunnittelijana teollisuudessa
 • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta suunnittelutehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.05.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio puh. 040 940 2481 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.  

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.