(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Oucons Oy, Kankaanpää
Oucons Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Haluaisitko oppia lisää teollisuuden laitteiden mekaanisesta suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto Oucons Oy:lle kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa Kankaanpäähän. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset suunnittelemaan erilaisia kuljettimia ja kuljetusjärjestelmiä sekä teräsrakenteita. Käytät suunnittelussa Autodesk Inventor- tai Solidworks -ohjelmistoja. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa.

Comatec Groupiin kuuluvalla Oucons Oy:lla on kolmen vuosikymmenen kokemus kone- ja laitossuunnittelusta, mikä tekee heistä todellisen asiantuntijan. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet; kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Heidän osaamisalueisiinsa kuuluu myös staattisten teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta. 

Ouconsin palvelut suuntautuvat laajasti eri teollisuudenaloille. Heidän toimintaperiaatteenaan on kiinteä yhteistyö ja joustava työnjako asiakkaidensa kanssa. Erityisen hyvin tämä toteutuu yhdistettäessä asiakkaan prosessitekninen tietämys Ouconsin suunnittelu- ja asennusvalvontaosaamiseen. Lisätietoja yrityksestä:https://www.comatec.fi/oucons-oy/

Pääasialliset tehtävät

 • Kuljettimien ja kuljetusjärjestelmien suunnittelu
 • Teräsrakenteiden suunnittelu

Odotamme sinulta

 • Kokemusta Autodesk Inventor- tai Solidworks -ohjelmistoista
 • Soveltuvaa koulutusta konepuolen opinnoista (esim. DI / Insinööri)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyvää reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä mekaniikkasuunnittelijana teollisuudessa
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com tai 040 940 2481 arkisin klo 9-15 ).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.