(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Tampere
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Kiinnostaako sinua työskennellä monipuolisten ja haastavien mekaanisten suunnittelutehtävien parissa? Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta jonkin 3D-suunnitteluohjelman käytöstä? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi kohti asiantuntijuutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Etteplan Finland Oy:lle, kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mekaniikkasuunnittelijana työskentelet monipuolisissa suunnittelu- ja tuotekehitystehtävissä. Pääset myös osallistumaan koneiden käyttöönottoihin, testauksiin sekä valmistuksen kehittämiseen. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää itsestäsi monipuolisten sekä haastavien työtehtävien kautta mekaniikkasuunnittelun rautainen ammattilainen.

Työ sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on aiempaa kokemusta 3D-suunnitteluohjelmien käytöstä työelämässä. Suulliset ja kirjalliset suomen sekä englannin kielen taidot ovat tehtävässä pärjäämisen kannalta olennaisia. Omaat myös asiakaslähtöisen työskentelyotteen sekä erinomaiset tiimityötaidot ja olet mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia.

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. 

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät
 • Koneiden- ja laitteiden mekaaninen suunnittelu
 • Tuotekehitys- ja testaustehtävät
Odotamme sinulta
 • Teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI-opintoja)
 • Kokemusta jostakin 3D-suunnitteluohjelmistoista (esim. NX, Inventor, Catia)
 • Osaamista koneiden ja laitteiden mekaniikan suunnittelusta  
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä tiimityöskentelytaitoja
Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisia sekä haastavia suunnittelutehtäviä
 • Mahdollisuuden osallistua myös käyttöönottoihin tai testaukseen
 • Hyvän perehdytyksen
 • Ammattitaitoiset työkaverit
 • Kansainvälisen työympäristön

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.