(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija (kiskokalusto)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita kiskokalustoprojekteihin Ouluun, Tampereelle, Vantaalle ja Turkuun.

Tarvitsemme tiimiimme sekä mekaniikkasuunnittelijoita että suunnittelukokonaisuuksia vetäviä pääsuunnittelijoita. Tehtävät liittyvät kaikkiin junien ja raitiovaunujen osakokonaisuuksiin: korirakenne, sisustus, sähkömekaniikka, ulkopuolinen varustelu ja telit. Suunnittelutyökaluna käytämme Inventor 3D ohjelmistoa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kiskokaluston tai liikennevälineiden suunnittelusta, mutta huomioimme myös muun kokemustaustan omaavat hakijat.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 15.8.2017 rekrytointijärjestelmämme kautta.
 

<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --><!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation -->Yhteystiedot

Liiketoimintapäällikkö Pasi Ursin, puh. 040-545 1157, pasi.ursin@comatec.fi