(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Keravalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Toimenkuva
Haemme asiakkallemme mekaniikkasuunnittelijaa osaksi Keravalla toimivaa suunnittelutiimiä. Suunnittelijana suunnittelet jätteenkäsittelylaitteita asiakasrajapinnassa. Voit olla urasi alussa tai jo kerryttänyt muutaman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, jolta löytyy hands-on -asennetta sekä pitkäjänteisyyttä.

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen: asiakkaamme tehdas sijaitsee samoissa tiloissa Keravalla, joten yhteistyö tuotannon kanssa näkyy työssäsi ja pääset sekä näkemään suunnitelmasi että vaikuttamaan työskentelyysi suunnittelijana. Lisäksi yhdessä avainasiakkuuspäälliköiden kanssa suunnittelet asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvan alan, kuten koneautomaatio- tai koneenrakennuspuolen, insinöörikoulutusta (amk) sekä nykyaikaisten suunnitteluohjelmien ja -työkalujen hallintaa. Suunnittelijana olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta Autocad 2D- ja Inventor 3D-suunnitteluohjelmista sekä hitsauksesta. Hallitset suomen lisäksi sujuvasti englanninkielen suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa organisaation mukana. Saat lisäksi innostavan tiimin tueksesi ja pääset vaikuttamaan suunnitteluun. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen, työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työnaloitusajankohta sovitaan erikseen. Työ saattaa sisältää jonkin verran matkustusta, joten ajokortti on tarpeellinen.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Maria Pahl, maria.pahl@vmp.fi, 0449701693
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.01.2020 mennessä.