(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Kaso Oy
Kaso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Asiakasyrityksemme Kaso Oy on vuonna 1944 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamisen ratkaisuihin. Kaso Oy tarjoaa testattujen ja sertifioitujen tuotteiden suunnittelu-, kuljetus-, asennus-, sekä huoltopalveluita. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kassakaapit, holvituotteet, tallelokerot, paloturvatuotteet, turvaovet sekä vaate- ja lokerokaapit.

Kaso Oy etsii nyt riveihinsä mekaniikkasuunnittelijaa tuotehallinta/tuotekehitys osastolle. Työsuhde on vakituinen ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Mekaniikkasuunnittelijan päävastuuna on tiettyjen tuoteryhmien asiakaskohtainen projektisuunnittelu. Tämän lisäksi vastaat tuotteiden ylläpidosta tekemällä tiivistä yhteistyötä tuotannon ja myynnin kanssa. Kehittymisesi myötä saat lisää vastuuta tuotekehityksestä ja suunnitteluprosessien kehittämisestä. Alkuvaiheen perehtyminen tuotteisiin ja tuoterakenteisiin käy kätevästi avustamalla kääntämään vanhoja piirustuksia 3D-malleiksi (Solidworks).

Tarjolla on siis hyvä polku kehittyä monipuoliseksi alan ammattilaiseksi. Pääset kehittämään yrityksen toimintaa sekä näkemään työsi jäljen välittömästi vieressä sijaitsevalla tehtaalla. Hetki on otollinen sillä Kason projektisuunnittelu on murroksessa. Tarkoituksena on hypätä toiminnan kärkeen mm. automatisoimalla projektisuunnittelua ja siten vapauttamalla resursseja tuotekehityksellisiin tehtäviin.

Esimiehen kertomaa: ”Meillä työsuhteet ovat pitkiä, joten porukka taitaa viihtyä täällä. Tuotteet ovat alansa huippuja ja yrityksellä on vielä pitkä tulevaisuus edessä. Työn ehdottomana hyvänä puolena on oman panoksensa selkeä erottuminen ja mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin. Toivomme tehtävään ahkeraa työntekijää. Hyvän työkokemuksen kanssa on mahdollista kilpailla ahkeralla asenteella ja halulla kehittyä tehtävässään.”

Toivomme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri) sekä aiempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä. 3D-suunnittelukokemus on tehtävän kannalta välttämätön. Eduksi katsomme myös kokemuksen ohutlevysuunnittelusta. Olet tarkka ja ahkera tekijä, joka mielellään kehittää olemassa olevia toimintatapoja- ja menetelmiä. Haluat kehittyä urallasi ja otat omatoimisesti asioista selvää. Kommunikoit suomen kielellä sujuvasti ja englannin kielesi on hyvällä tasolla. Ennen kaikkea toivomme, että olet joukkuepelaaja!

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15