(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Jyväskylä
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme Jyväskylään nuorempaa mekaniikkasuunnittelijaa.

Työssäsi tulet toimimaan projektiryhmän jäsenenä ja olet omalta osaltasi vastuussa asiakasprojektien mekaanisen suunnittelun toteutuksesta. Työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa. Tehtäviisi kuuluu myös yhteistyö valmistuksen, hankinnan ja suunnittelun muiden osa-alueiden kanssa.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta (Ins./DI), myös valmistumisvaiheessa olevat huomioidaan
- kiinnostusta suunnittelutyöhön ja halua kehittyä siinä
- jonkin 3D-suunnitteluohjelmiston osaamista ja koneenpiirustustaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon sekä projektiryhmän osana toimimiseen.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistollamme Jyväskylässä tai erikseen sovittaessa asiakkaidemme tiloissa Keski-Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle paljon mielenkiintoista tekemistä vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.11.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Nooran Comatec uratarina https://w

ww.youtube.com/watch?v=wIpm_vNlDsc