(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija High Metal Oy:lle Vantaalle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

High Metal on vastuullisesti toimiva perheyritys. High Metal Oy pitää sisällään High Metal Production Oy:n sekä elintarviketuotannon teknologioihin keskittyvän MKT Dairyn. High Metal on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Olemme toimineet teollisuuden asiakkaiden parissa omilla kasvoillamme 70 vuotta ja aiomme toimia seuraavatkin. Tämän vuoksi emme hae pikavoittoja, vaan pyrimme aina kestävään kumppanuuteen, jossa huomioidaan asiakkaan liiketoiminta, ihmiset ja ympäristö.

Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi 20%, ollen lopulta noin 6M€. Henkilöstöä
meillä on tällä hetkellä 30. Voit lukea meistä lisää osoitteissa https://highmetal.fi/ sekä https://mkt-dairy.fi

 

 

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme High Metal Oy:lle kokenutta Mekaniikkasuunnittelijaa Vantaalle.

 

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä suunnittelet ja kehität teollisuuden eri laitteita, tuotteita sekä laitekokonaisuuksia ohutlevystä. Suunnittelemasi laitekokonaisuus muodostuu vahvasti moduuleista eli tulet toimimaan paljon modulaarirakenteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu myös yhteistyö muun suunnittelutiimin sekä samassa osoitteessa olevan tuotannon henkilöiden kanssa. Meillä High Metallilla pääset varmasti kehittymään mielenkiintoisten projektien parissa ja pääset syventämään osaamistasi kokonaisvaltaisen laitesuunnittelun parissa.

 

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta (Esim. konetekniikan insinööri / AMK)
  • Kokemusta Solidworks-, Vertex- tai muista CAD 3D -työkaluista.
  • Vähintään 5 vuoden kokemusta ohutlevytuotannosta monipuolisten laitteiden suunnittelussa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa


High Metal Oy tarjoaa sinulle:

  • Pääset syventämään osaamistasi mekaniikkasuunnittelijana kompleksisten laitteiden suunnittelun parissa
  • Kattavat työsuhde-edut (esim. sporttipassi, lounasetu, hierontapalvelut yms.)
  • Joustavan työympäristön ja etätyömahdollisuuden
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen


Kiinnostuitko? Olemme halunneet tehdä hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi! Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 3.2.2020, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa joonas.nykanen@sharper.fi

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.