(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, High Metal Group, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019
High Metal Group hakee kasvun tekijöitä! Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset kehittymään mekaniikkasuunnittelussa? Viihdytkö hyvässä työympäristössä ja parannat sitä läsnäolollasi entisestään? Haemme nyt Mekaniikkasuunnittelijaa mestari-kisälli-malliin oppimaan ja kehittymään vanhemman suunnittelijan rinnalle. Jos haluat työskennellä monipuolisissa tehtävissä, eri tuotteiden parissa, ja kestät painetta sekä rankkaa huumoria - olet etsimämme kaveri. Hae tehtävään heti tänään, sillä etenemme heti sopivan hakijan löytyessä. Lue alta lisää!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Mekaniikkasuunnittelijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina High Metal Groupissa.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat aluksi astianpalautusjärjestelmien suunnittelu ja työpiirrustusten tekeminen. Työnkuvasi tulee olemaan mestari-kisällimäisen parin toinen osapuoli, jossa sinulla on vanhempi suunnittelija tukena. Tulet täydentämään häntä työtehtävissäsi ja samalla oppimaan aktiivisesti hänen rinnallaan. Tulet myös tekemään yhteistyötä tuotannon työntekijöiden kanssa. Myöhemmin työnkuvasi tulee kehittymään oman osaamisesi ja kehittymisesi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Astianpalautusjärjestelmien suunnittelu
* Työpiirrustusten tekeminen
* Vanhemman suunnittelijan tukeminen ja avustavat tehtävät


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä kehittymään monipuolisesti eri tehtävien ja tuotteiden parissa. Sovit tehtävään, jos sinulla on halua tutustua valmistettaviin tuotteisiin ja arvostat yhteistyötä tuotannon kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Miksi hakea Hakaniemen Metalliin töihin? He arvostavat hyvää työilmapiiriä, jossa huumori, vastuu ja vapaus kulkevat kaikki käsi kädessä. He ovat monipuolinen talo, joka tekee laajalla sektorilla erilaisia tuotteita. Työntekijöiden hyvinvointi on heille tärkeää ja tiimihenkeä mitataankin esimerkiksi yhteisten sählyvuorojen aikana. He palkitsevat innokkuuden oppia ja tehtävänkuvaa mielellään laajennetaan kehittymisesi myötä. Täällä voit aidosti kehittää ammattitaitoasi ja kasvaa seuraavaan rooliin!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos omaat paineensietokykyä, joustavuutta ja paloa kehittyä alan ammattilaiseksi. Meille on tärkeää, että olet innokas oppimaan uutta ja sinua kiinnostaa miten suunnitelemasi tuotteet toimivat. Pärjäät ajoittain hektisessä ympäristössä, kun monta projektia on päällä ja kestät myös työkavereidesi hurttia huumoria. Toivomme myös, että sinulla on jo hieman työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja osaamispohjaa ohutlevysuunnittelusta. Et myöskään pelkää liata käsiäsi, vaan nautit hands-on tekemisestä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Alan koulutus, esim. AMK-insinööri
* Kokemusta ohutlevysuunnittelusta
* Osaamista CAD-suunnitteluohjelmistoista, kuten Vertex, Solidworks ym.
* 1-2 vuotta relevanttia työkokemusta
* Ennakkoluuloton, rohkea ja kehittymishaluinen asenne
* Sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta harjoitteluiden tai omien projektien myötä. Tekniset ja mekaaniset projektit ovat eduksesi, sillä arvostamme ongelmanratkaisukykyä ja harrastuneisuutta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko/rekrytoituminen mahdollinen

Paikka: Linjatie 3, 01260 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 08.02.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
High Metal Oy on perheyritys, joka on 70 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. He ovat laserhitsauksen ja -leikkauksen alalla Suomen pioneeri ja tarjoavat asiakkaille kokonaispalvelua, jossa tuotekehitys, valmistus sekä automaatio, teollinen internet ja robotiikka tukevat toinen toisiaan.