(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, High Metal Group Oy
High Metal Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

High Metal Group Oy Vantaalla etsii mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävässä toimit kokeneen suunnittelijan parina monipuolisissa suunnitteluprojekteissa. Näissä projekteissa toimit hyvinkin erilaisten toimialojen parissa suunnitellen asiakkaan tuotantoon erilaisia ratkaisuja muun muassa ohutlevyistä. Vastaat tehtävässäsi suunnittelusta sekä piirustuksien tekemisestä, jonka lisäksi teet yhteistyötä muun muassa tuotannon työntekijöiden kanssa

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. konetekniikan insinööri/DI) sekä aito kiinnostus toimia ja kehittyä suunnittelun saralla. Sinulla on työkokemusta esimerkiksi konepajalta tai muuten hyvä valmistustekniikoiden tuntemus. 3D-suunnitteluohjelmat ovat tulleet tutuksi vähintäänkin koulun kursseilta, mutta mielellään myös työelämän puolelta. Et hätkähdä kiirettä ja vaihtuvia tilanteita. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Katsomme ruotsin kielen osaamisen eduksi.

Tehtävä tarjoaa mainion mahdollisuuden päästä kokeneen suunnittelijan oppiin ja kehittymään asiantuntijana. Hyvän perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni tehtäviisi ja myöhemmin omien projektien pariin. High Metal Group on modernia teknologiaa hyödyntävä vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla pitkään ja kehittynyt sen mukana.

Lisätietoja tehtävistä saat Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.