(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Helsinkiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haluaisitko aloittaa asiantuntijaurasi mekaniikkasuunnittelutehtävissä? Haluaisitko myös saada hyvän perehdytyksen ja jatkuvan sparrailutuen tiimiltäsi? Etsimme nyt asiakkaallemme mekaniikkasuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelutiimissä, jossa vastaat osaltasi tuote- ja ylläpitosuunnittelusta niin asiakaslähtöisissä projekteissa kuin talon sisäisissä kehitysprojekteissakin. Tuotat suunnitelmiisi liittyvää dokumentaatiota, jonka lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon suuntaan. Tehtävä pitää sisällään myös tiivistä yhteistyötä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen ja oston kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. kone- tai materiaalitekniikan insinööri tai DI).
  • Työkokemusta teollisuuden tehtävistä, esimerkiksi asennuksista, suunnittelusta tai tuotannosta.
  • Kosketuspintaa 3D-suunnitteluun esimerkiksi koulun kursseilta, harrastuksista tai työelämästä.
  • Sujuvaa englannin ja suomen suullista sekä kirjallista osaamista.

Tehtävä antaa hyvän alustan asiantuntijuutesi kehittämiselle kansainvälisessä työympäristössä. Et tule jäämään tehtävissäsi yksin, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea niin omalta tiimiltäsi kuin myös organisaation muilta osastoilta. Tiimissä vallitsee mukava ja rento työilmapiiri, jossa saat vapauden ja vastuun tehtäviesi hoitamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, mutta haluaisit saada vielä lisätietoja, saat niitä Barona Engineeringiltä Karoliina Krögeriltä (puh. 050 5151 857) tiistaisin kello 13-15.