(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Helsinkiin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Kiinnostavatko uudet haasteet suunnittelun saralla? Etsimme asiakkaamme kasvavaan tiimiin mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä saat hyvän perehdytyksen ja kansainvälisen työympäristön lisäksi hyvän mahdollisuuden kehittyä suunnittelijana.

Vastuullasi on raskaan teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaskohtainen projektisuunnittelu. Tehtäviisi kuuluu oleellisesti myös suunnitteluun liittyvä dokumentaatio ja yhteistyö muun muassa tuotannon, myynnin sekä muiden suunnittelutiimien kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen (esim. konetekniikan insinööri) lisäksi 3D-suunnitteluohjelmien tuntemusta työn puolesta tai koulun kursseilta. Sinulta löytyy työkokemusta teollisuudesta toimimisesta, esimerkiksi suunnittelun, kunnossapidon tai tuotannon puolelta. Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla, jonka lisäksi pystyt kommunikoimaan myös suomeksi.

Mikäli kaipaat tehtävästä lisätietoja, soita Barona Engineeringin Karoliina Krögerille (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.