(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija Helsinkiin
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen, ja aloittaminen voisi tapahtua elo-syyskuun tienoilla.

Tehtävässä tulet työskentelemään suurien teollisuuden työstökoneiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen liittyvissä tehtävissä oman tuoteperheesi puitteissa. Suunnittelijana tehtävääsi kuuluu myös asiakasrajapinnassa työskentely, eli toimit tuoteperheesi asiantuntijana tukien niin asiakkaita kuin myös sisäisiäkin sidosryhmiä. Mikäli elämäntilanteesi sallii ajoittaisen matkustamisen, sinun on mahdollista osallistua käyttöönottoihin niin Suomessa kuin myös ulkomaillakin.

Tehtävässä onnistumisen kannalta sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI), jonka lisäksi olet jo kerryttänyt työkokemusta suunnittelusta tai omaat vahvat lähtökohdat suunnittelutehtäviin aiempien toimenkuviesi pohjalta. Tehtävässä tulet myös tarvitsemaan englannin kieltä, mm. sidosryhmien kanssa kommunikointiin. Tarkemmassa toimenkuvassa tullaan etenemään osittain henkilö edellä, eli osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteesi tulevat muovaamaan tehtäväkenttääsi jonkin verran.

Tehtävään pystyt hakemaan alla olevan linkin kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriin (050 51518 57), mielellään tiistaisin 13-15.