(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Helsinki
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme asiakkaamme kasvavaan tiimiin mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävän toivottu aloitus on mahdollisimman pian, ja työllistyt tehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi asiakaskohtaisista tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin yrityksen sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille ja toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. konetekniikan insinööri tai DI) sekä mielellään jonkin verran työkokemusta teollisuuden mekaniikkasuunnittelusta tai vastaavasti käytännön kokemusta esimerkiksi asennustehtävistä. Muita tehtävässä menestymisen mahdollistavia tekijöitä ovat:

  • 3D-suunnittelumaailman tuntemus
  • aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne sekä aito mielenkiinto teknisiin haasteisiin
  • englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta todella mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän. Työskentelet kansainvälisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä, jossa olet mukana alan huipputeknologian kehittämisessä. Työyhteisö on hyvähenkinen ja rento, mutta samalla asiantunteva ja tukea antava.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, mutta haluaisit saada vielä lisätietoja, saat niitä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriltä (050 5151 857) tiistaisin kello 14-15.