(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, FINN-METACON OY
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

 Finn-Metacon Oy suunnittelee, valmistaa materiaalinkäsittelylaitteita pääosin elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Tuotteisiimme kuuluvat kaikenlaiset kuljettimet, lisäksi erilaiset manipulaattorit ja robottisoluratkaisut. Suurin osa asiakkaistamme on Suomessa.

Lisätietoa www.finn-metacon.com  Lisätietoa Karviasta  www.karvia.fi

Toimintamme kasvaessa etsimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen KARVIAAN.

Etsimällämme henkilöllä on työkokemusta projektipäällikön ja/tai tuotantopäällikön tehtävistä tai konepajatyöskentelystä sekä siellä olevista valmistusmenetelmistä. Sinulta löytyy kokemusta mekaniikkasuunnittelusta tai olisi tahtotila kouluttautua mekaniikkasuunnittelijan työtehtäviin, olisimme siis valmiit kouluttamaan Sinut tehtävään.

Käsissäsi vaativat projektikokonaisuudet toteutuvat laadukkaasti, oikea aikaisesti sekä budjetissa pysyen. Työtehtävinäsi ovat projektien hallinta sekä niiden laadukas läpivienti.  Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa. Pääset mukaan tuotekehitys-, laite- ja kuljetinjärjestelmiensuunnitteluun, mikäli sinulta löytyy paloa tähän tehtävään.  Taustaltasi voisit olla jo valmistunut insinööri tai DI tai pian opinnoista valmistuva, päättötyötä vailla oleva opiskelija. Osittainen etätyön mahdollisuuskin työssä on.

Toivomme Sinulta:

- Kokemusta projekti- ja /tai tuotantopäällikön työtehtävistä

- Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, mutta ei pakollinen

- Kokemus ERP- ja/tai PDM -järjestelmistä on plussaa

- Kone- ja tuotantotekniikan tai konetekniikan koulutusta (AMK tai DI) tai alan opiskelija

- Omaat yleiset tietotekniset taidot ja plussaa on, mikäli sinulla on SOLIDWORKS Tai AUTOCAD-osaamista

- Hyvää englannin kielitaitoa

- Vastuuntuntoa, joustavuutta ja aktiivista asennetta työhön

Hakuaika päättyy 16 .8. 2020 klo:12.00 Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Karviassa, kilpailukykyisen palkan, hyvän työilmapiirin sekä kehittyvän organisaation tuen, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa.  Lisätietoa tehtävästä antaa Finn-Metacon Oy Vesa Mustajärvi 0400220841 tai Go On Pori 044-980 2826 tai pori@go-on.fi