Mekaniikkasuunnittelija, Etteplan, Kotka (joustava etätyömahdollisuus)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2021
Onko sinulla perustaidot mekaniikkasuunnittelusta, 3D-ohjelmiston käyttö hyvin hallussa ja palat halusta kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi osana kansainvälistä yritystä? Etsimme nyt reipasta ja kehittymishaluista osaajaa mielenkiintoisiin ja vaihteleviin mekaniikkasuunnittelun tehtäviin asiakasyrityksellemme Etteplanille! Mikäli sinulla on konetekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä hieman aikaisempaa suunnittelukokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti mm. käyttöönottoon, testaukseen, tuotannon tukemiseen sekä valmistuksen kehitykseen. Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta oleellisia, sillä sisäisten sidosryhmien lisäksi tulet toimimaan myös läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa!

Tarjoamme


* Joustavat työajat ja ammattitaitoiset sekä motivoituneet kollegat
* Kulttuurin, jossa on yhdessä tekemisen meininki
* Osaamisesi mukaan räätälöidyt työtehtävät
* Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Monipuoliset suunnittelutehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. konetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri)
* Suunnitteluosaamista 3D-ohjelmilla (esim. Solidworks, Inventor tai Catia)
* Perustaidot mekaniikkasuunnittelusta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi tuntemuksen suunnittelutyön standardeista ja lainsäädännöstä.

Etsimämme henkilö on:
* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Oppimishaluinen

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Työaika: Kokoaikainen
* Sijainti: Kotka (joustava etätyömahdollisuus)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Etteplanin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Etteplan Oyj:n palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Etteplanin asiakkaita ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin palvelut parantavat asiakkaiden tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1486373
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka