(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019Työn kuvaus:
  Oletko mekaniikkasuunnittelun osaaja, joka on etsimässä uutta kiinnostavaa haastetta?
 
Haemme asiakkaallemme Vaasaan mekaniikkasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä olet mukana moottoreiden tai moottoreiden ympäristön suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Asiakkaalla on tarjota vaihtelevia ja monipuolisia suunnittelutehtäviä ja tehtävät määräytyvät osaamisen ja kokemuksen perusteella.
 
Tärkeimmät työtehtävät ovat mekaniikkasuunnittelun ja tuotekehitysprojektien parissa. Työssä olet mukana esimerkiksi ratkaisujen konseptoinnissa, mallintamisessa ja valmistusdokumenttien tuottamisessa. Työssä saat toimia itsenäisesti, mutta sinulla on aina kokeneen tiimin tuki käytettävissäsi. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on konetekniikan insinöörin tai DI:n koulutus, mielellään kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja Siemens NX ja Teamcenter -työkaluista. Eduksi katsotaan kokemus valusuunnittelusta. Voit olla jo kokeneempi osaaja tai vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä.
 
Tehtävässä tarvitaan ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä suomen/ruotsin ja englanninkielen taitoa. Tarjoamme sinulle 6-24kk määräaikaisen työsuhteen kansainvälisessä asiakasyrityksessämme Vaasassa. Työssä pääset kartuttamaan kokemusta ja hiomaan taitojasi alan huippuosaajaksi.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 17.2.2019. Käsittelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten jos tehtävä kiinnostaa, jätä heti hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakua hoitaa henkilöstökonsultti Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaniikkasuunnittelija


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa