(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija asiakkaallemme Afore Oy:lle Lietoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  Afore Oy on Liedossa ja Helsingissä toimiva yritys, jonka päätuotteina ovat edistyneet testauslaiteratkaisut mikroelektronisten antureiden (MEMS) testaukseen ja kalibrointiin sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöidyt tuotantoautomaatiolaitteet. Afore kuuluu osana Singaporelaisen pörssiyhtiö AEM Holdingsiin. Afore on voimakkaasti kasvuhakuinen ja tavoitteidensa saavuttamiseksi Afore vahvistaa organisaatiotaan.
 
Haemme nyt asiakkaallemme Afore Oy:lle Lietoon mekaniikkasuunnittelijaa. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa on hyvä mahdollisuus myös jatkoon. 
 
Työskentelet osaavassa ja kokeneessa tiimissä projektipäällikön alaisuudessa. Mekaniikkasuunnittelijana pääset osallistumaan MEMS-tekniikan testauslaitteiden suunnitteluprosessiin ja työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa alan arvostetun edelläkävijän palveluksessa. Solidworks-suunnitteluohjelman käyttötaito on työssä vaatimus, PDM-osaaminen katsotaan eduksi. 
 
Työhön suhtaudut innokkaasti ja avoimin mielin. Omaat ennakkoluulottaman asenteen ja tarkan työskentelytyylin. 
 
Oletko sinä etsimämme henkilö? Varmista itsellesi tämä mahtava työmahdollisuus hakemalla työtä nopeasti, kuitenkin viimeistään 23.9.2018.  Haastatteluja suoritamme jo hakuaikana. Lisätietoa paikasta antaa HR Consultant Sanna Aarnio arkisin klo 9-15, p. 040 6304557 sanna.aarnio@adecco.fi. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaniikkasuunnittelija


Sijainti:  TURKU


Alkamispäivämäärä:  01/10/18


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Aarnio, +358406304557


Toimipaikka:  Turku