(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, Airam Electric Ab Oy, Kerava
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Airam Electric Oy Ab:lle uransa alkuvaiheessa olevaa mekaniikkasuunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli sinun koulutustaustasi löytyy esimerkiksi konetekniikan tai teollisen muotoilun parista, sinulla on aikaisempaa työkokemusta 3D-mallinnuksesta ja hallitset 3D-mallinnusohjelmistojen käytön, on tämä tehtävä sinun unelmatyösi. Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.
KUVAUS
Mekaniikkasuunnittelijana tulet itsenäisesti suunnittelemaan mekaniikkaratkaisuja tuotteisiin sekä jopa kokonaisia tuotteita. Osana tuotekehitystiimiä työtehtäväsi ei rajoitu vain mekaniikkasuunnitteluun, vaan tehtävässäsi tulet tekemään myös tuotemallinnusta sekä 3D-tulostustamista. PTC Creo 3D-mallinnusohjelmisto tulee olemaan tehtävässä paras ystäväsi, ja sinulta toivotaankin jo aloittaessa työsi vankkaa kokemusta kyseisen ohjelman käytöstä. Työnkuvasi tulee olemaan itsenäinen, mutta työssäsi sinua tulee tukemaan asiantunteva tuotekehitystiimi.

Tarjoamme


* Tilaisuuden päästä aidosti kehittämään ja implementoimaan uutta, toimia keskeisessä roolissa haastavissa projekteissa
* Urakehitysmahdollisuuksia esimerkiksi tuotehallinnan ja myynnin tehtäviin
* Ympärillesi yhteen puhaltavan tuotekehityksen asiantuntijatiimin
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Osallistuminen uusien valaisimien mekaniikkasuunnitteluun ja 3D-mallinnukseen tuotehallintaprosessin (tuotekehitys ja -huolto) mukaisesti.
* Itsenäinen mekaniikkaratkaisujen suunnitteleminen Airamin suunnitteluperiaatteiden ja -konseptien mukaisesti tuotteisiin
* Toimittajayhteyksistä huolehtiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi konetekniikka tai teollinen muotoilu (AMK/DI)
* Kokemusta PTC Creon käytöstä esim. kesätöissä.
* Muiden 3D-mallinnusohjelmiston kokemusta (esim. PTC Creo, SolidWorks, Autodesk Fusion 360)
* Ymmärrystä muovi- ja valumetalliosien valmistustekniikoista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös mahdollinen kokemus sähkölaitesuunnittelusta ja sähköturvallisuusvaatimuksista sekä optiikkasuunnittelusta.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Tarkka
* Analyyttinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Huhtikuussa 2020
* Kesto: Joulukuun 2020 loppuun, jonka jälkeen jatko on mahdollinen
* Sijainti: Sementtitehtaankatu 6, 04260 Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Airamin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Airam on kasvava, kehittyvä ja vakavarainen Suomalainen perheyritys, joka on tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Matalassa organisaatiossa pääsee osallistumaan tekemiseen laajasti ja oppimaan uutta. Olemme teknologian nopea hyödyntäjä ja osaamisemme on asiakastarpeiden laajassa ymmärryksessä. Airam on lähes 100 vuotta vanha vuonna 1921 perustettu yritys, jonka bränditunnettavuus on huippuluokkaa.