(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, ABB Oy Motors and Generators
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Asiakkaamme ABB Oy Motors and Generatorsin induktiokoneiden suunnittelutiimi kasvaa, joten etsimmekin nyt tulevaa mekaniikkasuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen.

Miksi hakisit?

Tulet saamaan tehtävään hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tuen tiimiltäsi ja muilta organisaation osastoilta. Tehtävä antaa hyvän alustan asiantuntijuutesi kehittämiselle kansainvälisessä työympäristössä. Tiimissäsi vallitsee kannustava ja rento ilmapiiri, ja töihin on aina mukava tulla. Mikä parasta, pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden ja laitteiden parissa.

Tehtävän sisältö?

Työskentelet induktiokoneisiin erikoistuneessa suunnittelutiimissä, vastaten osaltasi tuote- ja ylläpitosuunnittelusta erilaisissa asiakaslähtöisissä kuin myös talon sisäisissä kehitysprojekteissa. Toimit teknisenä asiantuntijana eri sidosryhmille ja tuotat suunnitelmiisi liittyvän dokumentaation. Teet tehtäviisi liittyen yhteistyötä esimerkiksi myynnin, tuotekehityksen ja oston kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva tekninen tutkinto esimerkiksi kone- tai materiaalitekniikasta (insinööri/DI) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä, kuten suunnittelusta, asennuksista, kunnossapidosta tai tuotannosta. Toivomme sinulta 3D-suunnittelun tuntemusta esimerkiksi työelämästä, koulun kursseilta tai harrastuksista, sillä NX ja Autocad tulevat olemaan tärkeimmät työkalusi. Ennen kaikkea toivomme oma-aloitteista ongelmanratkaisijaluonnetta, joka on halukas kehittymään tekniikan mukana. Kykenet kommunikoimaan sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Lassi Jyrinsalo (puh. 0407628992). Parhaiten saat Lassin kiinni tiistaisin kello 14-15.