(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, ABB Oy Motors and Generators
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Oletko kiinnostunut suunnittelemaan henkilöauton, jopa omakotitalon kokoisia koneita? Tällainen mahdollisuus olisi nyt tarjolla, sillä ABB Motors and Generators etsii mekaniikkasuunnittelijaa tahtikoneiden kasvavaan tiimiin.

Tehtäväsi alkavat sähkömoottoreiden 3D-mallinnus tehtävistä kokeneen suunnittelijan rinnalla, ja kehittymisesi myötä saat enemmän vastuita ja lopulta omia projekteja. Mikäli olet jo kokeneempi suunnittelija, voit päästä nopeastikin omiin projekteihin kiinni. Tehtävänkuvasi tulee siis vielä tarkentumaan taustasi ja osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Konetekniikan koulutusta (insinööri/DI)
  • Kokemusta teollisuuden työtehtävistä, mielellään 3D-suunnittelusta, mutta huomioimme myös hyvän käytännön kokemuksen.
  • 3D-suunnitteluohjelmien tuntemusta
  • Englannin ja suomen kielen hyvää osaamista.

Eduksi katsomme kokemuksen hitsatuista rakenteista.

Esimiehen kertomaa: ”Meillä on erittäin hyvä tiimi ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita. Tässä työssä pääset näkemään suunnitelmien toteutuvan tuotannossa ja pääset mahdollisesti näkemään koneen myös asiakkaan päässä, joten koko tuotteen elinkaari tulee tutuksi.”

Työllistyt tehtävään Barona Engineeringin konsulttina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myöhemmin rekrytoituminen ABB Motors and Generatorsin omille kirjoille on hyvinkin mahdollista. ABB Motors and Generators tarjoaa hyvät puitteet ammattitaidon kehittymiselle ja uralla etenemiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.