(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija, ABB Oy Motors and Generators
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haluaisitko aloittaa asiantuntijauraasi mekaniikkasuunnittelutehtävissä? Haluaisitko myös saada hyvän perehdytyksen ja jatkuvan sparrailutuen tiimiltäsi? Asiakkaamme ABB Oy Motors and Generatorsin suunnittelutiimi kasvaa, joten etsimmekin nyt tulevaa mekaniikkasuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen.

Tehtävässä tulet työskentelemään induktiokoneisiin erikoistuneessa suunnittelutiimissä, jossa vastaat osaltasi tuote- ja ylläpitosuunnittelusta niin asiakaslähtöisissä projekteissa kuin talon sisäisissä kehitysprojekteissakin. Tuotat suunnitelmiisi liittyvää dokumentaatiota, jonka lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon suuntaan. Tehtävä pitää sisällään myös tiivistä yhteistyötä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen ja oston kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. kone- tai materiaalitekniikan insinööri tai DI) sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä, esimerkiksi asennuksista, suunnittelusta tai tuotannosta. Toivomme sinulta myös jonkin asteista kosketuspintaa 3D-suunnitteluun esimerkiksi koulun kursseilta, harrastuksista tai työelämästä, sillä NX ja Autocad tulevat olemaan tärkeimmät työkalusi. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi; olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija ja teknisesti orientoitunut. Toimintaympäristö on todella globaali, joten toivomme sinulta myös sujuvaa englannin suullista sekä kirjallista osaamista.

Tehtävä antaa hyvän alustan asiantuntijuutesi kehittämiselle kansainvälisessä työympäristössä. Et tule jäämään tehtävissäsi yksin, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea niin omalta tiimiltäsi kuin myös organisaation muilta osastoilta. Tiimissä vallitsee mukava ja rento työilmapiiri, jossa saat vapauden ja vastuun tehtäviesi hoitamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, mutta haluaisit saada vielä lisätietoja, saat niitä Barona Engineeringiltä Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 7628992) tiistaisin kello 14-15.