(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija 2.0
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Uusi vuosikymmen on hyvä aloittaa rekrytoimalla uusia osaajia. Haemme muutamaa uutta mekaniikkasuunnittelija 2.0:aa, jotka haluavat tehdä insinöörityötä uudella tavalla.

Viime syyskuussa juhlimme vasta 1-vuotissynttäreitämme, mutta yhteisömme on kasvanut reilun vuoden aikana jo yli neljänkymmenen kovan osaajan vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi. Edellinen rekrytointikampanjamme marraskuussa tuotti meille kuusi uutta osaajaa, mutta muutama avoin tehtävä jäi vielä täyttämättä. Meillä olisi nyt alkuvuodelle tarvetta vielä:

  • 3-5 mekaniikkasuunnittelija 2.0:lle
  • Yhdelle tai kahdelle sähkösuunnittelija 2.0:lle

Molemmat roolit edellyttävät teknistä koulutusta sekä luovaa ja itseohjautuvaa asennetta, sillä meillä työntekijämme määrittelevät hyvin pitkälti itse omat aikataulunsa, työpaikan sijainnin sekä työajat. Meillä pääset vaikuttamaan tuleviin projekteihisi aina myynnistä toteutukseen.

Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä, asiakasprojekteistamme tai tarkemmista työtehtävistä, ole yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) ja tule käymään toimistollamme Mikonkadulla kahvilla tai haastamassa meidät pingis- ja FIFA/NHL20 -otteluun.

Lisätietoja löytyy myös osoitteesta: https://creators.fi/fi/liity/