(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkaostaja Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Avustamme Enicsiä mekaniikkaostajan haussa.

Tehtäviin kuuluvat neuvottelut toimittajien kanssa, materiaalihankinnat asiakasprojekteissa ja ostomateriaalien saatavuuden varmistaminen kustannustehokkaasti. Tehtävä voi olla määräaikainen tai vakinainen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä tai kaupallista peruskoulutusta sekä englannin kielen hallitsemista. Sinulla on myös aiempaa kokemusta mekaniikan ostosta ja tunnet ennestään mekaniikkatoimittajia. Jos olet myös taitava ja kustannustietoinen neuvottelija sekä tiimityöskentelijä, olet etsimämme tekijä.
Muut tiedot
Tätä mielenkiintoista tehtävää kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä voit hakea välittömästi oheisen linkin kautta ja muista liittää mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä.
Kesto
vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2018 mennessä.