(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkainsinööri, Hyvinkää
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Tässä on nuorelle ammattilaiselle hieno mahdollisuus päästä alan töihin kansainvälisesti tunnettuun yritykseen, joka on yksi alansa johtavista toimittajista. Työskentelet erityisesti ongelmanratkaisun parissa, kehittäen yrityksen tuotteen nostofunktion komponentteja. Tehtävään haetaan työhönsä ja opintoihinsa kunnianhimoisesti suhtautuvaa konetekniikan diplomi-insinööriä, joka on kiinnostunut erityisesti tuotekehityksestä. Lue lisää ja hae tehtävään jo tänään.
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet osa noin 5 hengen tuotekehitystiimiä. Tiimissäsi työskentelette nostofunktion parissa, tehden isompia ja pienempiä kehitystöitä. Tiimissäsi on kehitetty esimerkiksi huoltoa avustava laite ja tulevaisuudessa kunnossapidon automatisoinnin kehittäminen on osa työtä. Työtehtäviisi kuuluu mallintaminen, testauksen suunnittelu, tulosten analysointi ja raportointi. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus tehdä data-analyysia kentällä olevista laitteista ja niiden suoriutumisesta.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja tietotaitoa tuotekehityksessä
* Loistavan työkokemuksen innovatiivisessa globaalissa yrityksessä
* Yhdessä tekemiseen ja työntekijöiden kehittämiseen uskovan yrityskulttuurin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Nostofunktion mekaaninen tuotekehitys
* Komponenttien mallintaminen
* Testauksen suunnittelu ja tulosten analysointi
* Työhösi voi sisältyä myös datan analysointia esim. Excelin ja R-kielen avulla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Konetekniikan diplomi-insinöörin tutkinto
* Hyvä osaaminen lujuuslaskennassa
* Itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote, sekä hyvät kommunikointitaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hyvät tietotekniset taidot


Eduksi katsomme ymmärryksen voiteluaineiden, materiaalitekniikan ja koemenetelmien parissa työskentelystä. Myös aiempi kokemus tuotekehityksestä nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on kansainvälisesti toimiva suomalainen teollisuusyritys ja toimialansa johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. He tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen aina tuotannosta huolto- ja modernisointipalveluihin asti. Yrityksessä uskotaan yhdessä tekemisen kulttuuriin ja työntekijöitä tuetaan vahvasti urakehityksessä.