(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-/tuotesuunnittelijaa (komposiittituotteet ja -rakenteet)
FY-Composites Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Kasvumme jatkuessa vahvistamme suunnittelu- ja asiakasprojekteista vastaavaa joukkuettamme. Haemme uusiin Pirkkalan toimitiloihimme

MEKANIIKKA-/TUOTESUUNNITTELIJAA, (KOMPOSIITTITUOTTEET JA -RAKENTEET)

Työskentelet komposiittituotteiden tuotekehitysryhmässä, jolla on vahvaa osaamista mm. 3D-mallinnuksesta, materiaalitekniikasta, kevytrakennetekniikasta ja ballistisesta suojauksesta. Työssäsi keskityt mekaniikan ratkaisujen ja komposiittirakenteiden suunnitteluun sekä tuotteiden 3D-mallinnukseen liittyvään suunnitteluun. Käytät suunnittelutyössä AutoDesk Inventoria.

Tyypilliset asiakasprojektimme ovat monitoimittajahankkeita, joissa teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaan kuin asiakkaan muiden toimittajien yhteyshenkilöiden kanssa. Tehtävääsi sisältyy jonkin verran matkustamista, pääosin Suomessa. Olet aktiivisesti mukana myös suunnittelu- ja tuotantovaihetta edeltävissä, tyypillisesti mittavissakin tarjousvaiheissa ja katselmoinneissa sekä esisuunnittelussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja kokemusta mekaniikkasuunnittelusta eri materiaaaliratkaisuja sisältävien tuotteiden parissa. Arvostamme kokemusta komposiittituotteista ja muottisuunnittelusta, mutta se ei ole välttämättömyys. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä. 

Henkilönä olet sopivasti idearikas ja seuraat aktiivisesti alan kehitystä. Olet innovatiivinen ja organisoitunut, ja hoidat tehtävät maaliin yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa. Jalkautat rohkeasti ja kokeilevasti uusia ajatuksia käytäntöön. Sinulla on myös tahtoa ja valmiuksia tarttua projektinvetorooliin ja työskennellä asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä komposiittialan huippuasiantuntijoiden kanssa kansallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa. Tartu mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujemme kautta. Emme käytä hakuaikoja, mutta toivomme että lähetät hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880.