(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-/tuotesuunnittelija, akselistoratkaisut
Sisu Akselit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Haussa on nyt Hämeenlinnaan mekaanisten ratkaisujen suunnittelusta innostuva ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä viihtyvä

MEKANIIKKA-/TUOTESUUNNITTELIJA, AKSELISTORATKAISUT

tuotekehitystiimin vahvistukseksi.

Tehtävässä tulet omalta osaltasi vastaamaan siitä, että akselistoratkaisujen suunnittelussa huomioidaan asiakasvaatimukset, löydetään kustannustehokkaat ratkaisut, niin valmistuksen kuin kokoonpanonkin osalta, sekä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan modulaarisia ratkaisuja ja olemassa olevia komponentteja. Tuotekehitysprojekteissa työskentelet joko projektitiimin jäsenenä tai kokemuksesi mahdollistaessa myös projektinvetäjänä, jolloin sinulla on kokonaisvastuu kyseisestä projektista.

Tehtäviisi kuuluu 3D-mallintaminen, valmistus- ja kokoonpanokuvien laatiminen, rakenteiden analysointi ja mitoitus (FEM, lujuuslaskenta ja simulointi), asiakasmateriaalin tuottaminen (mittakuvat ja 3D-mallit), tekniset sovellushyväksynnät ja tuotekehitysosaston dokumentaation ylläpito. Osallistut kaikkiin tuotesuunnittelun osa-alueisiin uusien akselistoratkaisujen suunnittelusta ylläpitosuunnitteluun. Teemme suunnittelua laatukäsikirjamme periaatteiden mukaisesti. Suunnitteluohjelmistona käytämme SolidWorks:ia, PDM -ohjelmistona Aton:ia ja hammaspyörälaskennassa KISSsoft:ia.

Työskentelet yhteistyössä oman tiimisi lisäksi hankinta- ja osto -toimintojemme, tuotannon ja myynnin kanssa. Tärkeitä ulkoisia sidosryhmiäsi ovat toimittaja- ja alihankintaverkostomme, asiakkaidemme tekniset yhdyshenkilöt sekä testauksiin ja hyväksyntään liittyvät organisaatiot. Sidosryhmävertoomme kuuluu sekä kotimaisia että ulkomaisia toimijoita.

Edellytämme sinulta alempaa/ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Voit olla urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä tai jo kannuksesi hankkinut kokenut osaaja. Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa suunnittelukokemusta teollisuuden, mielellään metalli- ja konepajateollisuuden, tuotteiden parista. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Emme käytä haussa hakuaikoja, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jätä englannin kielinen hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivuillamme ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info.