Mekaniikka- / prosessisuunnittelija ja kunnossapidon työsuunnittelija kaivosteollisuuteen
Barona Tekniikka & Asennus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Etsimme asiakkaallemme mekaniikka-/prosessisuunnittelijaa sekä kunnossapidon työsuunnittelijaa kaivosteollisuuteen Lappiin. Tehtävät soveltuvat myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme työntekijöille tarpeen tullen majoituksen työkohteen läheisyydestä. Työsuhteet solmitaan alkuun määräaikaisina Baronan kirjoille, mutta hyvin hoidetut työt voivat avata halutessasi mahdollisuuden jopa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät ovat toisistaan erillisiä, mutta voit halutessasi hakea niihin samalla hakemuksella.

Mekaniikka-/prosessisuunnittelijan sekä kunnossapidon työsuunnittelijan tehtävät ovat sisällöiltään ja vaatimuksiltaan seuraavat:

Mekaniikka-/prosessisuunnittelijana vastaat rikastamon prosessiin liittyvien muutosten suunnittelusta ja suunnittelun koordinoinnista muun muassa alihankintakumppaneiden suuntaan. Tehtävät pitävät sisällään erityisesti teknisten muutosten suunnittelua, mutta tilanteen niin vaatiessa olet keskeisenä tekijänä mukana muun muassa prosessiin liittyvissä vaurioanalyyseissä.

Mekaniikka-/prosessisuunnittelijalta odotamme:

  • teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
  • aiempaa kokemusta prosessisuunnittelun tehtävistä
  • hyviä IT-taitoja
  • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä kykyä käyttää työssä myös englannin kieltä

Kunnossapidon työsuunnittelijana puolestaan vastaat rikastamon kunnossapitotöiden suunnittelusta. Keskeisenä osana työtäsi on myös kunnossapitoon liittyvä dokumentointi sekä kunnossapitotoiminnan kehittäminen yhdessä muun kunnossapito-organisaation kanssa.

Kunnossapidon työsuunnittelijalta odotamme:

  • teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
  • aiempaa kokemusta huollon ja kunnossapidon tehtävistä
  • hyviä IT-taitoja
  • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä kykyä käyttää työssä myös englannin kieltä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja tekijäänsä haastavan tehtävän sekä samalla mahdollisuuden kehittää edelleen ammattitaitoasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian. Tehtävät soveltuvat myös kauempaa saapuville, sillä järjestämme työntekijöille tarpeen tullen majoituksen työkohteen läheisyydestä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoja? Lisätietoja saat Baronalta Markus Korpelalta joko puhelimitse numerosta +358 50 464 8493 tai sähköpostitse osoitteesta markus.korpela@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot