(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-/kylmälaiteasentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme TVJ -toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

MEKANIIKKA-/KYLMÄASENTAJAA 

Tutka- ja elektroniikkajärjestelmien ylläpitoon.


Tehtäviisi kuuluvat tutka- ja ohjusjärjestelmien monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työ edellyttää monitaitoisuutta ja halua oppia uusia ja vaihtelevia tehtäviä sekä matkustusvalmiutta. Pääasiallinen työpiste on Riihimäki. Työssäsi teet vaihtelevasti mekaniikka- tai kylmätöitä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi, jos sinulla on S3 sähköluvat tai E3/Y3 kylmäluvat tai halukkuus kouluttautua kylmäalalle.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Timo Louhelainen (040 315 7368 / etunimi.sukunimi@millog.fi) tai osastopäällikkö Tapani Asikainen (040 315 7563 /etunimi.sukunimi@millog.fi). 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi