(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka/ konesuunnittelija tuotekehitysprojekteihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018Työn kuvaus:
  Matricomp Oy on valmistustekniikan ja suunnittelun huipputalo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Kokonaisuus alkaa ideasta ja loppuu valmiiseen tuotteeseen.
Alan parhaat työkalut ja terävimmät ammattilaiset ovat palveluksessasi. Työn tuloksena syntyneitä tuotteita on käytössä erittäin haastavissa teollisuuden prosesseissa ympäri maailman. Hallitsemme huippumateriaalit, eivätkä vaikeimmatkaan sovellukset ole meille ylivoimaisia. Katso lisätietoja: www.matricomp.fi

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt joukkoomme SUUNNITTELIJAA työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa tuotekehityshankkeissa. Etsimämme henkilö tulee olemaan mukana erilaisissa suunnitteluprojekteissa sekä nimekkäiden asiakasyrityksien tuotekehityksessä. Tässä työssä pääsee kehittämään itseään osaavan tiimin tuella ja halutessaan kasvamaan yhä vastuullisimpiin asiakashankkeisiin. Työ on kokoaikainen, vakituinen ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme. Paikka täytetään heti sovitun henkilön löydyttyä, joten laityathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Sinulla on taustalla tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi konetekniikasta. Olet päässyt jo oppimaan koneensuunnittelun salat mutta haluat päästä vielä näyttämään kyntesi ja kehittämään sekä kasvattamaan osaamistasi ja opettelet rohkeasti uusia asioita. Solid Works pysyy hyppysissäsi tai sinulla on kokemusta vastaavasta suunnitteluohjelmasta.  Olet ehkä jo kerryttänyt kokemusta esimerkiksi paperiteollisuuden parista, ja tunnet teollisuudenalan vaatimuksia sekä tarpeita. Sinulla on tietotaito erilaisista valmistusmenetelmistä (hitsatut sekä koneistetut rakenteet) sekä mekaanisesta suunnittelusta. Ennen kaikkea etsimämme henkilö on innostunut oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässään.

Työssäsi teet suunnittelutyötä yhdessä tiimin kanssa. Tuot omia ideoitasi suunnitteluun ja mietit kollegoidesi kanssa parhaita ratkaisuja. Halutessasi sinulla on mahdollisuus ottaa enemmänkin vastuuta asiakasprojekteista.

Tarjoamme sinulle huippupaikan, jossa pääset osaksi ammattilaisten joukkoa. Taustalle saat tiimin täyden tuen, laadukkaat työvälineet sekä modernin työympäristön. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä, Kotkassa tai Keuruulla.  
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841.
Lähetäthän hakemuksesi CV:eineen sekä palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian!

Asiakkaan tehtävänimike:  Konesuunnittelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere