(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka- ja sähköasentajia The Switch Oy:lle
The Switch Drive Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haemme nyt The Switch Drive Systems Oy:lle sähköasentajia ja mekaniikka-asentajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä syksyn 2019 aikana.

Sähköasentajan työtehtävät ovat täystehomuuntimien kalustamista, sähköasennuksia ja testaamista sekä generaattorien testaamista. Kojeistoasennuksen työkokemus katsotaan eduksi. Hyvä koulutus on esimerkiksi sähkö- tai automaatioalan koulutus.

Mekaniikka-asentajan työtehtävät ovat generaattorien ja roottorien kokoonpanotehtäviä. Kokemus kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytämme myös tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa tai vastaavasti muuta mekaaniseen asennukseen liittyvää harrastustoimintaa.

Täytäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa mahdollisimman nopeasti oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde kestää aluksi vuoden 2019 loppuun, ja mahdollisuus on myös tätä pidempään työsuhteeseen.

Rekrytointia hoitaa Barona ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Mikäli työllistyt tehtävään, solmitaan työsuhde Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 0505974102 arkisin klo 8-16.