(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKA-ASENTAJIA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme MEKANIIKKA-ASENTAJIA metalliteollisuuden tehtäviin Vaasaan.

Asiakkaamme on tunnettu vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Asiakkaamme tärkeimpiä tavoitteita on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys kannustamalla työntekijöitään itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn ja sitä kautta huipputuloksiin. Heille yhdessä tekeminen ja oman työn arvostus ovat työssä menestymisen tärkeimpiä arvoja. 

Työtehtävät vaihtelevat vaativista kokoonpano tehtävistä, laitteiden kuljetuskuntoon purkamisesta, aina mekaanisin perustehtäviin ja pakkaamiseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä teknisen alan koulutusta. Työssä tarvitset hyvää asennetta, teet sen mitä lupaat, kykyä itsenäiseen työskentelyyn monipuolisissa kädentaitoa vaativissa tehtävissä sekä erittäin sujuvaa tiimityöskentelytaitoa. Menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, motivoitunut, ongelmanratkaisukykyinen, näppärä ja innokas oppimaan uutta. Työ on projektiluontoista, joten työsuhteiden pituudet vaihtelevat.

Osoittaessasi ammattitaitosi ja oikean asenteesi työtä kohtaa, on sinulla mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituisesti.

Kerro rohkeasti hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, jotta osaamme yhdistää oikean tekijän oikeaan tehtävään!

Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaisen palkkauksen, työkokemusta monipuolisista tehtävistä sekä reilun ja mukavan tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään Amikon kautta lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään HETI ja työt alkavat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sonja Ahonen, p. 0503110774 sonja.ahonen@amiko.fi