(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentajia - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa. Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt kokoonpanoon tuotanto-organisaatioomme aktiivisia ja ammattitaitoisia mekaniikka-asentajia sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden osa- ja loppukokoonpanossa. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Myös viikonlopputyöstä on mahdollista neuvotella.

Odotamme sinulta

  • hydrauliikka- ja mekaniikkaosaamista; sähköosaaminen katsotaan eduksi
  • teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan
  • vuorotyövalmiutta
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvät työterveyspalvelut.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Kiinnostuitko? Soita pian tai jätä tekstiviesti!
Voit lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.2.2020 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.