(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentajia suolaus- ja hiekoitusautomaatteihin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Kiinnostaisiko monipuoliset mekaniikka-asentajan tehtävät arvostetussa ja kasvavassa yrityksessä?

 

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä.

Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

 

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

 

Nyt on haussa MEKANIIKKA-ASENTAJIA Arctic Machinelle Jyskään. Mekaniikka-asentajan työtehtäviin kuuluu monipuolisia kokoonpano- ja asennustehtäviä. Asentajana pääset kokoamaan erilaisia auraus-, hiekoitus- ja ruiskutuslaitteita, ja työpäivä pitää sisällään paljon hydrauliikan ja pneumatiikan parissa työskentelyä. Tarkempi työnkuva katsotaan hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Arvostamme esimerkiksi raskasajoneuvoasennuksista, -huolloista tai pyöräkoneasennuksista hankittua osaamista ja kokemusta. Kuvienlukutaito on työssä välttämätöntä.

 

Arcticilla pärjää nopea, tehokas ja oma-aloitteinen työntekijä. Töitä tehdään tiimeissä, ja sesonkiaikana työpäivät voivat venyä pitkiksi. Tästä syystä toivomme, että olet joustava tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa.

 

Työt alkavat viimeistään elokuun alussa. Tehtävä on alkuun määräaikainen, ja sopimukset tehdään alustavasti lokakuun loppuun. Sopivien henkilöiden työsopimuksia jatketaan todennäköisesti aina vuoden loppuun saakka, tai jopa pidempäänkin.

 

Miksi Arcticille kannattaa tulla?

Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi, 040 627 5757. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtäviä täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.