Mekaniikka-asentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

MEKANIIKKA-ASENTAJA

Jarparo Oy on erikoistunut vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Tyypillisiä toimituksiamme ovat energiateollisuuden ja prosessiteollisuuden suuret laitteet, jotka sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vaativan automaation. Tarjoamme myös räätälöityjä osavalmistus- ja tuotekehityspalveluita.

Haemme Jarparo Oy:lle asentajia vakituiseen työsuhteeseen Järvenpäähän.

Tehtävä on monipuolinen ja pitää sisällään raskaiden koneiden ja laitteiden kokoonpano- sekä asennustöitä. Työssä pääset osallistumaan erilaisten prosessilaitteiden ja työkoneiden kokoonpanoon sekä käyttämään siltanosturia ja tekemään monipuolisia instrumenttiasennuksia. Jarparo valmistaa tuotteita asiakkaillensa räätälöidysti ja suurin osa menee vientiin ympäri maailman. Tuotteet vaihtelevat mobiililaitteiden piensarjatuotannosta aina suuriin paperikoneen rakenneryhmätoimituksiin. Tässä työssä pääset niin hyödyntämään olemassa olevaa osaamistasi kuin oppimaan uutta ja näkemään uusia teollisuuden innovaatioita.

Etsimme tehtävään henkilöä, keneltä löytyy aikaisempaa taustaa asennustöistä. Olet tottunut lukemaan teknisiä piirustuksia sekä työkalut pysyvät hyppysissäsi. Työskentelyotteesi on tarkka ja järjestelmällinen sekä työskentelet mielelläsi osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vakituisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset niin haastamaan itseäsi kuin nauttimaan onnistumisista ongelmanratkaisujen parissa. Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen ja työaika arkisin liukuva klo 6.30-18 välillä.

Jos haluat olla osa 60 henkilön hyvähenkistä työporukkaa, jätäthän hakemuksesi joko sivustomme kautta tai laita avoin hakemus osoitteeseen tanja.marttila@eezy.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tanja Marttila
HR-koordinaattori
Eezy VMP
0403075708
tanja.marttila@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510411
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula