Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme mekaniikka-asentajaa tuotantolaitoksen kunnossapitotöihin Akaaseen. Asiakkaamme on pitkään kansainvälisillä markkinoilla toiminut vakavarainen yritys, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Työnkuvaus

Mekaniikka-asentajan työnkuvaan kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät teollisuuden kunnossapidon, huoltojen ja asennusten parissa. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta teollisuuden mekaanisista asennustehtävistä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen tekijä ja omaat vahvat ongelmanratkaisutaidot. Katsomme eduksi kielitaidon sekä valmiuden ulkomaille suuntautuviin käyttöönottoasennuksiin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja hyvän osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikossa työtunteja kertyy 40h. Työsuhde alkaa syksyn 2020 aikana soveltuvan henkilön löydyttyä 6kk:n pituisena määräaikaisena työsuhteena. Määräaikaisuuden päättyessä hyvä työntekijä vakinaistuu asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Hakumenettely

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen: mira.salomaa@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-konsultti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot