(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Beneq

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Beneq on vuonna 2005 perustettu ohutkalvoteollisuuden laitteiden ja vaativien pinnoitussovellusten kehittäjä, ja maailman johtava ohutkalvoelektroluminesenssiin (TFEL) perustuvien näyttöjen valmistaja.

Tärkeä osa liiketoimintaamme on oma tuotekehitys- ja pinnoituspalvelutoimintamme, jossa työskentelee poikkeuksellisen suuri ja monialainen ryhmä ohutkalvopinnoitusteknologian ammattilaisia. Beneqin laitteiden ja palveluiden avulla voidaan parantaa muun muuassa elektroniikan, optisten laitteiden ja aurinkokennojen ominaisuuksia sekä suojata materiaaleja likaantumiselta, kosteudelta ja korroosiolta. www.beneq.com

Vahvistamme nyt joukkoamme ja etsimme

Mekaniikka-asentajaa

ALD-laitekokoonpanon tehtäviin. Työhön kuuluvat vaihtelevat koneen rakentamisen asennustyöt. Lisäksi työhön voi sisältyä instrumentointi- ja sähköasennuksia, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta mekaniikan kokoonpanotöistä sekä valmiutta monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin. Sinulla on metallialan ammattitutkinto tai vastaava sekä kykyä lukea teknisiä piirustuksia. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja sinulla on hyvät yhteistyö– ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista ja henkilökohtaista osaamistasi Beneqin huippuosaajien joukossa sekä osallistua työprosessien kehittämiseen. Saat osaavan organisaation tuen ja mukavia työkavereita sekä rennon työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Olarinluomassa, lähellä Niittykummun metroasemaa.

Kysymyksiä tehtävästä voi lähettää osoitteeseen timo.rantasalmi@beneq.com. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 26.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa 12. helmikuuta 2020 ja päättyy 26. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Permanent, full time