(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Sandvik

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt kokoonpanoon tuotanto-organisaatioomme aktiivisia ja ammattitaitoisia mekaniikka-asentajia sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden osa- ja loppukokoonpanossa. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa. Myös viikonlopputyöstä on mahdollista neuvotella.

Odotamme sinulta

  • hydrauliikka- ja mekaniikkaosaamista; sähköosaaminen katsotaan eduksi

  • teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa

  • sujuvaa suomen kielen taitoa

  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

  • vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvät työterveyspalvelut.

Voit myös lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.1.2020 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.