(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista mekaniikka-asentajaa elintarviketeollisuuteen Vantaalle. Asiakasyrityksemme tarjoaa kunnossapitopalveluita eri teollisuuden aloille.

Työn kuvaus

Työ sisältää erilaisten tuotantolaitteiden ja -koneiden mekaanisia kunnossapitotehtäviä, kuten asennus-, korjaus- ja huoltotyötä. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisista kunnossapitotehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Etsimämme hakija on asiakaspalveluhenkinen ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hän pystyy toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Katsomme eduksi myös huolellisen ja täsmällisen otteen työhön. Työn alkaessa valitulla henkilöllä tulee olla voimassaolevat työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työtehtävään, jossa voit kehittää omaa ammattitaitoasi vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)