(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Oy M. Haloila Ab:lle Maskuun MEKANIIKKA-ASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Maailman johtava käärintäkoneiden valmistaja Oy M. Haloila Ab tarjoaa kokonaisratkaisuja lavakuormien käärintään. Heillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus eri teollisuudenalojen pakkaustarpeista. Asiakkaita on niin elintarviketeollisuudessa, lääketeollisuudessa, rakennusmateriaaliteollisuudessa kuin kemianteollisuudessakin. Octopus-laitteita on käytössä kaikilla teollisuuden aloilla, joilla käytetään kuormalavakuljetusta osana logistista ketjua. Lue lisää yrityksestä www.haloila.com.

Työ on automaattisten käärintäkoneiden kokoonpanoa yhdessä vuorossa ja joustavalla työajalla. Tehtävä on määräaikainen (6 kk), jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta tuotantotyöstä. Eduksi katsomme sähkö- tai elektroniikkaosaaminen. Aiempi kokemus alalta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työhön koulutetaan. Asenne ratkaisee aina!

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, puh. 050 568 1523 tai katariina.kiviluoto@personalhuset.fi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 13.10.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.