(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista mekaniikka-asentajaa.

Työnkuvaus:
Työnkuvasi pitää sisällään erilaisten osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä osaamisen mukaan hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Työskentelet kokoonpanotiimissä asiakkaan hallilla. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta sekä mahdollisesti hydrauliikan asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta sekä voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti on ehdoton etu. Lisäksi toivomme ammattimaista ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään asennustiimissä siistissä ympäristössä mukavien työkavereiden parissa. Saat pitkäaikaisen työpaikan ja hyvän perehdytyksen työhön. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa määräaikaisena. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650