(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Sinä oppimishaluinen tulevaisuuden osaaja tai kokeneempi tekijä! Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista mekaniikka-asentajaa laivakaluston huolto- ja asennustehtäviin. Vantaalla sijaitsevalla verstaalla työskentelyn lisäksi työviikkosi sisältävät asennustehtäviä vaihtelevissa työkohteissa, halutessasi myös ulkomailla.

Mekaniikka-asentajana työskentelet laivojen osien huolto- ja asennustehtävissä. Tehtävänäsi voi olla laivan moottorin sylinterin irrotus, uuden sylinterin asennus sekä irrotetun sylinterin huoltaminen verstaalla. Työn painopiste on verstaalla suoritettavissa huolto- ja koneistustehtävissä, mutta asennuskeikkojen myötä saat vaihtelua työpäiviisi ja pääset työskentelemään muuallakin kuin verstasympäristössä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työn luonteen vuoksi työpäivät saattavat ajoittain venyä. Keikoilla työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti rannikkoseuduilla, mutta ajoittain töitä voi olla myös sisämaan teollisuuskohteissa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös yrityksen kansainväliseen toimintaan Saksan työkohteissa.

Toivomme hakijalta kokemusta tekniikan alalta tai mekaniikkatöistä. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo urallasi enemmän nähnyt konkari, sillä vastuuta annetaan osaamisesi mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen osaamista. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä puolustusvoimien turvallisuusselvitys, joten odotamme sinulta nuhteetonta taustaa. Eduksi katsomme erityisesti mahdollisen koneistustaustan, mutta toivomme sinun uskaltavan ryhtyä hakemuksen tekoon myös ilman sitä.

Tarjoamme kokoaikaisen ja työtehtäviltään monipuolisen mekaniikka-asentajan tehtävän hyvästä ja joustavasta yrityksestä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävässä on hyvät mahdollisuudet pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuit tehtävästä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Piispa, 050 471 3321.