(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme MEKANIIKKA-ASENTAJIA Mantsinen Group Ltd Oy:lle Raumalle.

Yritys: Mantsinen Group Ltd Oy:n toiminta on jakautunut kahteen liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja lisälaitteiden valmistukseen sekä logistiikkapalveluihin. Mantsinen materiaalinkäsittelykoneilla lastataan ja puretaan hiiltä sekä muuta irtotavaraa, romumetallia ja terästeollisuuden lopputuotteita, pyöreää puuta sekä metsäteollisuuden lopputuotteita ja muita kappaletavaroita. Uusia ratkaisuja kehitetään jatkuvasti asiakastarpeiden täyttämiseksi. Materiaalinkäsittelykoneet valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Ylämyllyllä ja Satakunnassa, Raumalla.

Päätehtäväsi: Kyseessä on monipuolinen materiaalinkäsittelykoneiden loppukokoonpanotyö maailman parhaassa materiaalinkäsittelykoneita valmistavassa tiimissä.

Edellytämme sinulta:

  • Olet koulutukseltasi esim. auto-, kone-, tai automaatioasentaja. Myös muu kädentaitoon perustuva koulutus/ammatti sopii taustaksi.
  • Kokemusta koneiden kokoonpanosta ja huollosta tai ajoneuvoasennuksesta.
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Tekniikan sekä työkalujen tuntemusta.
  • Palveluhenkisyyttä ja valmiutta myöhemmässä vaiheessa työskennellä myös vuorotyössä.
  • Lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää motivaatiota työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä luotettavuutta.
  • Matkustusvalmius katsotaan eduksi.

Työ on aluksi päivätyötä ja alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on aluksi
vuokratyö asiakkaamme palveluksessa määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan kirjoille. Työsuhteen alussa koeaika. Palkkaus ja lisät Teknologiateollisuuden TES.

Lisätietoja saat Tuomas Kaukomies puh: 044 412 4366,
tuomas.kaukomies@rtkpalvelu.fi  mailto:tuomas.kaukomies@rtkpalvelu.fi  

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.