(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikka-asentaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019
Etsimme asiakkaallemme kesälle 2019 MEKANIIKKA-ASENTAJIA Seinäjoella sijaitsevaan kohteeseen.

Hakemamme henkilöt osaavat toimia muuttuvissa tilanteissa ja ovat teollisuuden moniosaajia. Heillä pysyy työkalut kädessä ja he ovat tottuneet huoltamaan erilaisia teollisuuden koneita ja ratkomaan ongelmia.

Kesällä työ suoritetaan Seinäjoella, mutta näppärille kavereille töitä voi olla tarjolla pidempäänkin. Silloin työ on reissutyötä kotimaassa ja ulkomailla. Osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi.
Työt alkavat kesäkuun aikana perehdytyksellä. Valituilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.